Pabrik Sales Car Shift Gear Knob Gaitor Frame For VW Golf 7

Short Description:

Overview Quick Details Place of Origin: Shanghai, China (Mainland) Brand Name: Model Number: Shift Knob for golf 7 Material: High quality ABS and leather Caps: 5speed and 6speed Item Keywords: Shift Gear Cover Packaging & Delivery Selling Units: Single item Single package size:  10X10X5 cm Single gross weight: 0.45 kg Package Type: hard white box Lead Time : Quantity(Piece) 1 – 500 >500 Est. Time(days) 5 To be negotiated ...


Detail produk

Informasi Company

Tags Product

Ringkesan
Details cepet
Panggonan Asal:
Shanghai, China (Mainland)
Jeneng merek:
Panggil Model:
Shift Knob kanggo golf 7
Material:
High quality ABS lan kulit
Caps:
5speed lan 6speed
Item Keywords:
Shift Gear Cover

Packaging & Delivery

Sade Unit:
item Single
Single ukuran paket: 
10X10X5 cm
Single bobot reged:
0.45 kg
Paket Koleksi:
kothak putih hard
Lead Wektu :
Jumlahe (Piece) 1 - 500 > 500
Est. Wektu (dina) 5 Kanggo dipunrembag
Images rinci

 

Description Product

 

specifications

Car Shift Gear Knob Gaitor Frame dijamin Kulit Gear Knob Kanggo VW Golf 7
 

1. Matrial: High quality ABS lan kulit
2. Caps:  5speed lan 6speed kasedhiya

3: Kulit:  PU kulit lan kulit asli kasedhiya,   Jahitan Kulit:  Black / Red / Blue

4. Knob: plastik pindah kenop lan kenop kulit kasedhiya
5. Ngembangaken jamur anyar kanggo kabeh jinis spare parts mobil
6. Kualitas & rega Competitive &  Factory sales derictly  & Good sawise sevice sales

Kabar: Kita bisa nindakake kabeh jinis ngalih knobs kanggo VW, Audi, BMW, Skoda, Passat, Peugeot, Renault, Renault, Merecedes Benz, Toyota etc. welcome kanggo priksaan kanggo kita kanggo rega apik. 

Informasi Company

dumunung ing Shanghai. We are a profesional Produsèn saka shift mobil knobs pindah lan mobil spare parts liyane,  nyetel desain, pembangunan, Manufaktur minangka manufacturer.We fokus profesional ing seri saka fashion aksesoris,  sawetara saka sudhut bhinéka, rega cukup lan layang ing-wektu.

Layanan kita

1. OEM Manufacturing welcome: Knobs Car Shift, Parts Plastic lan Car liyane Spare Parts etc. 
2. Sample supaya kasedhiya
3. Kita reply kowe kanggo priksaan ing 24 jam.
4. sawise ngirim, kita bakal trek produk sing sapisan saben rong dina, nganti sampeyan njaluk produk. Nalika sampeyan entuk 
barang, nyoba mau, lan menehi kula feedback.If sampeyan duwe pitakonan bab masalah, kontak karo kita kanggo mecahaké masalah.

FAQ

 

Q1. Apa istilah saka packing?
A: Umumé, Pack barang kita ing kothak putih Neutral. Yen sampeyan wis sah paten kedhaftar,
kita bisa Paket barang ing kothak branded sawise njupuk aksara wewenang.

Q2. Apa istilah pembayaran?
A:  TT, Western Union, wasiat, Paypal etc.

Q3. Apa istilah saka layang?
A: EXW, FOB, CFR, CIF.

Q4. Apa methord layang Panjenengan?

A: We ngirim metu liwat  Express komersial, kaya DHL, Fedex, UPS etc . kanggo cilik supaya biasane, lan ngirim dening segara banget.

Q5. Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?
A: Umumé, kita bakal ngirim metu babagan 3-5days yen kita duwe in stock. Ing wektu pangiriman tartamtu gumantung
ing item lan jumlahe supaya.

Q6. Bisa gawé miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilaké dening conto utawa gambar technical. Kita bisa mbangun cetakan lan Jadwal.

Q7. Apa privasi sampel Panjenengan?
A: Kita bisa nyalurake sampel yen kita duwe bagean siap ing Simpenan, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan
biaya kurir.

Q8. Aja nyoba kabeh barang sadurunge layang?
A: Ya, kita kudu test 100% sadurunge pangiriman

Q9: Apa kang nggawe bisnis kita long-term lan hubungan apik?
A: 1. Kita tetep kualitas apik lan competitive price kanggo mesthekake kita pelanggan entuk manfaat;
2. Kita ngormati saben customer minangka kanca kita lan kita tenanan apa bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau.

Informasi Contact

 

Sampeyan Muga Like
Ora persis apa sing arep? 1 request, kaping kutipan Njaluk Quotations Saiki >>
Sampeyan Muga Like
   4 taun CN
Gold Supplier
Assurance Trade
A & V dicenthang

5,0 / 5

Banget wareg 16 Reviews

Transaksi Level:
58Transaksi 40,000+
transaksi Supplier kang dilakokaké liwat Alibaba.com ing 6 sasi.

Response Wektu <24h Response Rate 95.5%

  • Previous:
  • Next:

  • Informasi Company

    A Class Wholesales Auto Parts Co., Ltd is located in shanghai. We are a professional manufacturer of car shift gear knobs and another car spare parts, set design, development, manufacturing as a professional manufacturer.We focus on a series of fashion accessories, a wide range of diversity, reasonable price and on-time delivery.

    Layanan kita

    1. OEM Manufacturing welcome: Car Shift Knobs, Plastic Parts and another Car Spare Parts etc.
    2. Sample order are available
    3. We will reply you for your inquiry in 24 hours.
    4. after sending, we will track the products for you once every two days, until you get the products. When you got the
    goods, test them, and give me a feedback.If you have any questions about the problem, contact with us for solving problems.

    FAQ

     

    Q1. Apa istilah saka packing?
    A: Umumé, Pack barang kita ing kothak putih Neutral. Yen sampeyan wis sah paten kedhaftar,
    kita bisa Paket barang ing kothak branded sawise njupuk aksara wewenang.

    Q2. Apa istilah pembayaran?
    A: TT, Western Union, Escrow, Paypal etc.

    Q3. Apa istilah saka layang?
    A: EXW, FOB, CFR, CIF.

     

    Q4. Apa methord layang Panjenengan?

    A: We send out via commercial express, like DHL, Fedex, UPS etc. for small order usually, and send it by sea too.

    Q5. Carane bab wektu pangiriman Panjenengan?
    A: Umumé, kita bakal ngirim metu babagan 3-5days yen kita duwe in stock. Ing wektu pangiriman tartamtu gumantung
    ing item lan jumlahe supaya.

    Q6. Bisa gawé miturut conto?
    A: Ya, kita bisa ngasilaké dening conto utawa gambar technical. Kita bisa mbangun cetakan lan Jadwal.

    Q7. Apa privasi sampel Panjenengan?
    A: Kita bisa nyalurake sampel yen kita duwe bagean siap ing Simpenan, nanging pelanggan kudu mbayar biaya sampel lan
    biaya kurir.

    Q8. Aja nyoba kabeh barang sadurunge layang?
    A: Ya, kita kudu test 100% sadurunge pangiriman

    Q9: Apa kang nggawe bisnis kita long-term lan hubungan apik?
    A: 1. Kita tetep kualitas apik lan competitive price kanggo mesthekake kita pelanggan entuk manfaat;
    2. Kita ngormati saben customer minangka kanca kita lan kita tenanan apa bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau.

     

  • Related Produk