• Production of automobile spare parts such as shift knobs
 • Non-toxic environmental protection
 • Satisfy customer's demand for quality products and competitive products

функција Производи

Нови пристигнувања

PIONEER

А Класа Авто делови произведува главно копчиња автомобил менувачот и други автомобилски резервни делови. 

 • производи

  производи

  А Класа Авто делови произведува главно копчиња автомобил менувачот и други автомобилски резервни делови.

 • Работилница

  Работилница

  Ние си имаме свој мувла работилница и вбризгување на работилница со илјадници промена копчето калапи.

 • побарувачката

  побарувачката

  Цел да се задоволат customers'demand за високо-квалитетни производи и конкурентни производи.

експлозивни производи

Климатизација Knob
ЕКСПЛОЗИВНИ-PRODUCTS09
ЕКСПЛОЗИВНИ-PRODUCTS06
автомобил на педалите
за друго
за-audi
ЕКСПЛОЗИВНИ-PRODUCTS02
ЕКСПЛОЗИВНИ-PRODUCTS03
ЕКСПЛОЗИВНИ-PRODUCTS05