Вести

  • Зошто Купи Knob волан?
    Време на мислењето: Септември-07-2019

    1. Користете само една рака. Тоа е многу предизвикувачки да се движи возило со една рака со помош на автомобил воланот. А копчето управување е алатка која ви овозможува да се задржи одржи на воланот и да се движат во една непречено движење со помалку стрес со десна или лева рака. Големите, менувачот како копчето нуди стр ...Прочитај повеќе »