• Production of automobile spare parts such as shift knobs
 • Non-toxic environmental protection
 • Satisfy customer's demand for quality products and competitive products

Feature Produkte

Arritje të reja

PIONEER

Një Auto Parts Class prodhon kryesisht veshje makinë pullat ndryshim dhe pjesë të tjera të automobilave rezervë. 

 • Produkte

  Produkte

  Një Auto Parts Class prodhon kryesisht veshje makinë pullat ndryshim dhe pjesë të tjera të automobilave rezervë.

 • punishte

  punishte

  Ne kemi vet punëtorinë myk dhe injeksion punëtorinë tonë me mijëra të bukur Shift pullës.

 • kërkesë

  kërkesë

  Pra, si për të përmbushur customers'demand për produkte të kualitetit të lartë dhe produkte konkurruese.

Produkte shpërthyese

Air Conditioning Knob
EKSPLOZIVËVE-PRODUCTS09
EKSPLOZIVËVE-PRODUCTS06
Pedal Car
Për tjetër
for-audi
EKSPLOZIVËVE-PRODUCTS02
EKSPLOZIVËVE-PRODUCTS03
EKSPLOZIVËVE-PRODUCTS05