• Production of automobile spare parts such as shift knobs
  • Non-toxic environmental protection
  • Satisfy customer's demand for quality products and competitive products

fitur Produk

Arrivals anyar

panaratas

Hiji Kelas Otomatis Bagian utamana ngahasilkeun gear mobil knobs shift jeung suku cadang otomotif lianna. 

  • produk

    produk

    Hiji Kelas Otomatis Bagian utamana ngahasilkeun gear mobil knobs shift jeung suku cadang otomotif lianna.

  • bengkel

    bengkel

    Simkuring boga sorangan kapang workshop jeung suntik workshop kami kalawan rébuan molds shift kenop.

  • pamenta

    pamenta

    Ku kituna salaku papanggih customers'demand pikeun produk kualitas luhur jeung produk kalapa.

Produk ngabeledug

Hawa Conditioning kenop
Ngabeledug-PRODUCTS09
Ngabeledug-PRODUCTS06
pedal mobil
pikeun sejen
pikeun-audi
Ngabeledug-PRODUCTS02
Ngabeledug-PRODUCTS03
Ngabeledug-PRODUCTS05