wartos

  • Naha Beuli hiji kenop steering kabayang?
    Pos waktos: Sep-07-2019

    1. Paké ngan hiji panangan. Hal ieu kacida nangtang ka maneuver kandaraan kalayan panangan single maké roda mobil steering. A kenop steering mangrupakeun alat anu nyandak anjeun nyimpen hiji ditahan tina kabayang na move dina gerak lemes kalayan kirang stress jeung katuhu atawa leungeun kénca. The badag, shift gear kawas kenop nawarkeun p ...Baca leuwih »